Tehtävään haetaan

Vastaava mestari

Asura hakee kasvavaan joukkoonsa ammattitaitoista vastaavaa mestaria. Asura on suomalainen rakennusalan yritys jo vuodesta 2003. Valmistamme kokonaisurakointina asuin- ja teollisuusrakennuksia sekä maanrakennusta. Toimialueemme on tällä hetkellä Uusimaa. Vahvuutemme on laadukas ja tehokas toimintatapa sekä huippuosaajat.

Vastaavana mestarina vastaat työmaan kokonais-valtaisesta hallinnasta. Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä johtamis- ja yhteistyötaitoja sekä riittävää tietoteknistä osaamista. Edellytämme sinulta rakennusalan koulutusta ja työkokemusta. 


Hankintainsinööri

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen hankintainsinööriä. Hankintainsinöörinä vastaat rakennuskohteidemme hankinnoista. Toimit yhteistyössä muun projektitiimimme kanssa sekä työmaan toteutuksessa. 

Kustannustietoista toimintatapaa, oma-aloitteisuutta, atk-osaamista ja kokemusta laskentaohjelmista esim. Jydacom tai vastaava. Taitoa hallita useita projekteja samanaikaisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Pohjakoulutuksesi on RKM, TEKN. tai INS. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen ja / tai FISE:n myöntämät pätevyydet ja muut ammatilliseen osaamiseen liittyvät koulutukset. 


Tarjoamme

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, mielenkiitoisen ja haastavan työn,
monipuolisia rakennuskohteita, mahdollisuuden kehittyä työssäsi,
kilpailukykyiset edut, sekä erittäin mukavan ja reilun työyhteisön.

Lisätietoja ja hakemukset:
Terho Pietarinen / 0405805118
terho.pietarinen@asura.fi

Maanrakennus

Maanrakennusmies ja kaivinkoneenkuljettaja

Etsimme monipuolisiin kohteisiimme kaivinkoneen kuljettajaa ja perämiestä. Etsimällämme kuljettajalla on aiempaa rakennusalan tuntemusta ja kertyneitä työtunteja kaivinkoneen puikoissa. Kuljettajan avuksi tarvitsemme perämiestä, jolla pysyy lapio kädessä säällä kuin säällä ja laser mittaukset hoituvat huolellisesti ja tarkasti.

Odotamme
- Suomenkielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa
- Rakennusalan tuntemusta sekä työkokemusta
- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta
- Positiivista ja reipasta työ-asennetta

 

Työt sijaitsevat pääsääntöisesti uudellamaalla:
Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Pornainen, Sipoo, Porvoo, Mäntsälä, Lohja...


Tarjoamme
- Vakituisen työsuhteen
- Mielenkiitoisen ja haastavan työn
- Kilpailukykyiset edut
- Erittäin mukavan ja reilun työyhteisön


Lisätiedot ja työhakemukset:
Pasi Tanhua 
Työpäällikkö (Maanrakennus) 
040 685 7070  / pasi.tanhua@asura.fi


Talonrakennus

Kirvesmies

Laajeneva toimintamme kaipaa uusia tekeviä käsiä erilaisiin työtehtäviin. Haemme nyt talonrakennukseen kirvesmiehiä ja rakennusmiehiä.

Laita meille hakemus ja katsotaan, millaisia töitä juuri sinulle löytyisi työmailtamme. Olitpa sitten kokenut ammattilainen tai innokas nuori, jolla on halu kehittyä rakennusalan rautaiseksi ammattilaiseksi, lähetä meille avoin hakemus!

Lisätietoja ja työhakemukset:
Terho Pietarinen
Toimitusjohtaja
o40 580 51 18
terho.pietarinen@asura.fi   

Olethan nopea, paikat täytetään heti sopivan löydyttyä!