top of page
Meeting at construction site

TYÖMAAINSINÖÖRI

Construction Worker

LOISTAVA TULEVAISUUS
ASURALLA

Asura Oy on Suomalainen yritys, joka on rakentanut jo vuodesta 2003. Toimimme pääasiassa pääurakoitsijana ja valmistamme kokonaisurakointina asuin-, päiväkoti-, liike- ja teollisuusrakennuksia sekä pelastusasemia. Toimialueemme on tällä hetkellä Uusimaa. Työllistämme suoraan 35 henkilöä sekä välillisesti aliurakoitsijoita ja tavarantoimittajia. Olemme alan vakavarainen toimija ja tarkoituksemme on kasvaa vahvemmaksi ja monipuolisemmaksi huippuosaajien kanssa.

Etsimme kasvavaan joukkoomme
Vastaavaa mestaria sekä työmaainsinööriä.

talo2.png

HAEMME KASVAVAAN JOUKKOOMME OSAAJIA

Vastaavana mestarina tehtävänäsi on valvoa että rakennusprojekti sujuu asianmukaisesti. Johdat rakennustyötä ja varmistat, että työmaalla noudatetaan rakentamista koskevia lakeja, säännöksiä ja määräyksiä. Vastaat viranomaisiin päin rakennustyön suorittamisesta turvallisuusohjeita noudattaen.

Työmaainsinöörinä toimit yhteistyössä muun projektitiimimme kanssa. Toimit työmaan johdon apuna ja työskentelet työmaan toteutuksessa. Toimenkuvaasi kuuluu mm. projektin hallintatehtävät, hankintojen valmistelu ja kilpailuttaminen, aikataulutus sekä työmaan kustannusseuranta. Huolehdit sidosryhmien ja asiakkaiden hoidosta, henkilöstön ja tehtävien organisoinnista, työmaan dokumentaatiosta, turvallisuudesta ja laadusta.

talo1.png
Smiling Worker
Worker with White Helmet

TERVETULOA ASURALLE

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut sekä mukavan työyhteisön. Asuralla sinulla mahdollisuus kehittyä

vakaassa rakennusalan yrityksessä, rakentaen monipuolisia kohteita. Pääkonttorimme sijaitsee Tuusulan Hyrylässä ja toimialueemme on tällä hetkellä Etelä-Suomi 

 

Edellytämme sinulta vaadittavaa rakennusalan koulutusta

ja työkokemusta, kustannustietoista toimintatapaa, vuorovaikutustaitoja sekä suomen kielen taitoa. Toivomme sinulta positiivista työ-asennetta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Hallitset suuretkin kokonaisuudet ja tietokoneet. Pohjakoulutuksesi on RKM, TEKN. tai INS.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja sijaitsevat pääsääntöisesti uudellamaalla.

talo3.png
Construction worker

LUOTETTAVA

ASURA ON LUOTETTAVA TYÖNANTAJA

Construction worker

Henri Pietarinen

Työpäällikkö

0400 17 8860

henri.pietarinen@asura.fi

Fists in Solidarity

VAKITUINEN

Tarjoamme vakituisen ja monipuolisen työn, mahdollisuuden kehittyä ja reilun työyhteisön.

PALKKA

Saat kilpailukykyisen palkan, lisineen, korvauksineen ja
aina ajallaan.

EDUT

Meillä pääset osallistumaan virkistystapahtumiimme ja saat henkilökunta edut.

bottom of page